2011. október 26., szerda

Égeni Nikolett - FAIRY TALE BT. - AVAGY EGY TÜNDÉR - Jelenlegi ára: 1 437 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
206068
Égeni Nikolett
FAIRY TALE BT. - AVAGY EGY TÜNDÉRNŐ NAPLÓJA
Az erdei lények világa évezredek óta összefonódik az emberekével, láthatóan-láthatatlanul köztünk élnek... és ez nem mese.
Zekia egy teljesen átlagos, fiatal nő. Imád a tölgyek tetejéről mézcsüngőket szedni, a sűrű fák között felbukkanó unikornisok után kutatni, és természetesen jóképű faunférfiakkal randevúzni. Mellesleg tündér.
Élete fordulópontra érkezik, mikor lakóerdejébe, Trishwoodba különös levél érkezik hozzá: húga, a lázadozó Sianill, aki már több éve otthagyta a kiserdei életet, most meghívót küld főhősünknek. Nem akármilyen meghívóról van szó: réglátott húga megházasodik. De nem ám egy faunhoz megy nőül, mint ahogy azt rendre minden tündérlánynak kisgyermekkorában elregélik, hanem egy emberhez!
Zekiának semmi kifogása az emberek ellen. Csupán még sosem találkozott velük. A tündérek, hasonlóan a többi erdei lényhez, képesek elrejteni magukat a kíváncsiskodó emberi szemek elől: így nem kell attól félni, hogy néhány eltévedt kiránduló az erdei népek titkára bukkan.
A mennyegző nem akárhol lesz: az emberektől hemzsegő New York Cityben, ahol Sianill választottja éli emberi mindennapjait. A vőlegény persze nem tudhat róla, hogy arája és újdonsült rokonai nem egészen azok, akiknek látszanak, de az is tény, hogy Zekiának rá kell ébrednie: a világ sem egészen az, aminek eddig látta.
Ki gondolta volna, hogy valójában ezernyi tündér, nimfa, faun és kentaur jár -kel New Yorkban, emberként beilleszkedve az emberek közé? A huszonegyedik századra igencsak sok tündér választja a felkapott nagyvárosokat lakóhelyül, tölt be emberi hivatásokat, éli valójában nem mindennapi életét. Ki gondolta volna, hogy az erdei népek világa sem egészen olyan békés, mint ahogy eddig azt Zekiának tanították? Mikor a tündér betéved Norwood erdejébe, furcsa és megrémítő történésekkel kell szembenéznie: a faunok uralta erdőállamban groteszk, kiutasító tárgyalások folynak, melyek Felion, a Faun Tanács elnökének embergyűlöletére vezethetőek vissza.
A fiatal tündérnő nemcsak az új, számára ismeretlen világgal ismerkedik össze, hanem egy jóképű, titokzatos emberférfival is, aki megmagyarázhatatlan módon mindig ott bukkan fel, ahol Zekia a legkevésbé várná. A csípős nyelvű író egyre közelebb kerül a tündérnőhöz- és titkához...
Mindeközben az újdonságokra rácsodálkozó Zekia úgy dönt, kipróbálja magát az emberek kusza világában, s őrült ötlettel áll elő: azt szeretné, hogy az emberek is átélhessék mindazokat a csodákat, melyek az erdei lények számára mindennaposak. Így történik, hogy húgának segítségével elindítja kalandos vállalkozását az emberi világban, mely találóan a Fairy Tale Bt. nevet kapja. A vállalkozás nyomán az emberek különféle, rejtélyekkel, feladványokkal és erdei élményekkel teli kalandokat élhetnek át - és persze nem is sejtik, hogy nem jól megszervezett, méregdrága technika áll mindezek mögött, hanem csupán egy fiatal tündérnő. Az első megbízatás egy kedves fiatalembertől származik, aki szeretett barátnőjének kezét kívánja íly módon megkérni. Zekia a szervezés közben nem is sejti, hogy mi mindenre fog fény derülni ezalatt a leánykérés alatt...
Az erdőben egyre feszültebb a helyzet, s a tündérnőnek egy titokzatos jó -vagy rosszakarója rendszeresen megküldi a Norwoodi Harsonát, melyből Zekia megtudja, hogy az emberellenes tárgyalások és kiutasítások egyre folytatódnak. A tündérnő az erdőben megismerkedik a magabiztos, jóvágású faunnal, Zefronnal, aki bár hevesen ellenzi a tárgyalásokat, mégis, a Faun Tanács egyik vezető tagja... Zekia kezd rájönni, hogy senki és semmi sem az, aminek látszik, s hogy talán itt az ideje, hogy az emberek megtudják, mi is folyik köröttük...
Egy koktél a tündérekkel, nimfákkal és kentaurokkal teli titkos New York-i bárban, az elszánt küzdelem az emberellenes, faun diktátortól és harcosaitól hangos erdővel, és a találkozások a titokzatos, jóképű emberférfival, Iannal, végérvényesen megváltoztatják Zekia eddigi nyugodt, kiserdei életét...
A tündérnő naplóján keresztül bontakozik ki előttünk a történet, és bepillantást nyerhetünk mind az erdei lények világába, mind Zekia érzelmeibe, miközben ő egyre jobban megismeri a az emberi életet és saját magát...
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 1 437 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 07:03
. Égeni Nikolett - FAIRY TALE BT. - AVAGY EGY TÜNDÉR - Jelenlegi ára: 1 437 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése